Újdonság!

Folytatódik az Észak-magyarországi Szenior Szabadegyetem! Jelentkezési határidő: 2017. október 24. 12:00. A jelentkezés feltételei és a további információk a plakátot letöltve olvashatók. Jelentkezés a letölthető és visszaküldendő jelentkezési lapon.

Plakát (PDF)

Jelentkezési lap (DOC)

 

Tisztelt Pedagógusok, Szülők!

Egy lehetőséget szeretnénk a figyelmükbe ajánlani, ami elsősorban a 9. - 10. - 11. évfolyamos diákokat és az ő osztályfőnökeiket, szüleiket illetve az iskolai közösségi szolgálatot koordináló pedagógusokat érinti.

Szervezetünk, a Szikra Alapítvány egy 14 alkalomból álló programot indít 14-17 éves korosztály számára, amelynek célja a fiatalok felelős életre való felkészítése.

A program keretében egy minimum 10, maximum 15 fős fiatalokból álló önkéntes csapatot szervezünk. A fiatalokkal iskolaidőn kívüli foglalkozásokat tervezünk, amelyek hatására jobban megismerik önmagukat, az önkéntességet, majd csoporttá formálódva aktív közösségi tevékenységekbe kapcsolódnak be.

Az elégedettségmérésre 2017. március 30-án került sor, az Észak-Magyarországi Szenior Szabadegyetem 2. félévének 5., záró előadásán résztvevők körében. A vélemények a 2 félév, azaz 10 előadás során szerzett impulzusok alapján kerültek rögzítésre.

Az Észak-magyarországi Szenior Szabadegyetem II. félévének előadásait az alábbi táblázatba foglaltuk össze. Letölthetőek a diasorok.